Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


The Patio nieuwe trouwzaal in Claus Event Center
 

events-patio-diner-2 - kopie

Voor een buitengevoel binnen.

Claus Event Center krijgt een nieuwe multifunctionele zaal The Patio met eigen terras. De ruime moderne en sfeervolle zaal bevindt zich op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve en heeft rondom hoge ramen. Het glas rondom geeft een speciaal buitengevoel, maar dan binnen. Deze hoge zaal van ruim 400 m² is half september klaar.

De hoge dakramen zorgen voor veel daglicht, maar ’s avonds geeft de sterrenhemel en het maanlicht een speciale sfeer van een buitenpatio, ideaal voor feestelijke evenementen.

 

events-patio-feest-1 - kopie

 

De zaal krijgt een groene wand met planten en is, mede door de bijzondere licht- en projectietechnieken, een groot led LG televisiescherm en een eigen terras een zeer geschikte ruimte voor elk type bruiloftsfeest. De capaciteit van de zaal in dineropstelling is circa 200 personen. Voor een feest is de capaciteit circa 450 personen.

Ideaal voor feestelijke evenementen.

The Patio is onderdeel van een groot investeringsprogramma van Claus. Naast de nieuwe Patiozaal, is ook een begin gemaakt aan vernieuwingen in de bowling zoals een nieuwe masking (achterwand). In de komende twee jaar worden meer ruimtes vernieuwd. Deze metamorfose van Claus betreft een aantal nieuwe concepten zowel op leisure- als evenementengebied.  Door de nieuwe leisure concepten komen er meer en aantrekkelijke mogelijkheden voor een avond uit. De evenementenfaciliteiten bij Claus zullen qua uitstraling en routing optimaal aansluiten op de wensen van de hedendaagse opdrachtgevers. Dit geldt voor feestelijke evenementen en met name ook op de wensen van de organisatoren van zakelijke bijeenkomsten in combinatie met het hotel.

 

De Mentzhoeve is een monument en de eerste boerderij van de Haarlemmermeer. De originele buitenmuren van de boerderij uit 1858 blijven behouden. Door de centrale ligging in de het pand is de zaal goed te combineren met andere zalen van Claus Event Center.

 

Meer informatie over The Patio: 023 – 556 00 65 of www.claus.nl.