Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Zo maak je trouwkaarten die echt bij jullie passen

Unieke trouwkaart? Zo maak je trouwkaarten die echt bij jullie passen
Als je gaat trouwen met de liefde van je leven, wil je dit natuurlijk op een leuke en unieke manier mededelen aan de mensen in jullie directe omgeving. Nu kun je jouw familie, vrienden, kennissen en collega's natuurlijk op de hoogte brengen van jullie bruiloft door een traditionele en standaard trouwkaart te sturen, maar is het niet veel leuker om een persoonlijke kaart te sturen? In dit artikel lees je hoe je jouw trouwkaart echt uniek maakt. 

 

Maak zelf een trouwkaart

De beste manier om persoonlijke kaarten te maken om jullie bruiloft aan te kondigen, is door zelf een kaart te ontwerpen. Door zelf een kaart te ontwerpen, kun je namelijk helemaal zelf kiezen welk ontwerp jouw trouwkaart moet krijgen. Zijn je partner en jij een groot fan van een bepaalde sport, hebben jullie een gezamenlijke hobby of kent iedereen jullie als een ondernemend koppel dat altijd op reis is? Dan kun je deze persoonlijke informatie gebruiken om een echt persoonlijke trouwkaar te ontwerpen. Naast het ontwerp van de trouwkaart, kun je overigens ook zelf kiezen hoe groot de kaart moet worden en uiteraard welke tekst er op de kaart moet komen te staan. 

 

 

Een kaart ontwerpen in vier stappen

De beste partner voor het zelf ontwerpen van kaarten, is Hallmark. Bij Hallmark heb je namelijk niet alleen een groot aanbod van diverse ontwerpen om jouw trouwkaart vorm te geven, maar kun je ook direct kaarten versturen. De vier stappen die je moet volgen om een kaart te ontwerpen bij Hallmark, zijn de volgende:


1. Kies een ontwerp voor jouw kaart. Hierbij kun je kiezen uit vele verschillende ontwerpen. 
2. Kies het formaat van jouw kaart. Wil je een grote kaart? Dan is dit uiteraard mogelijk. Heb je liever een kleine kaart, dan is dit ook een mogelijkheid. 
3. Maak je kaart. Geef je kaart een definitief ontwerp, schrijf de tekst en maak de kaart definitief.
4. Verstuur de kaart. Heb je jouw kaart helemaal ontworpen en ook geschreven, dan kun je jouw kaarten bij Hallmark ook meteen versturen.