Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Jonails Brillbird beautysalon voor bruidsnagels

Bruidsnagels & mooie wimpers

Je trouwdag behoort tot een van de mooiste dagen in je leven en natuurlijk wil je er dan op je mooist uitzien. Natuurlijk denk je eerst aan die droomjurk, het mooiste pak, fotograaf de zaal enzovoort, maar ook mooie nagels en wimpers horen er tegenwoordig helemaal bij. Immers de fotograaf maakt close ups van je handen met die prachtige trouwringen en van je stralende ogen als je je ja-woord geeft. Bij Jonails kunnen we je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat je handen en ogen er tip-top uitzien.

We maken van tevoren een afspraak

Enkele weken voor je grote dag maken we een afspraak om je wensen door te nemen, kijken we welke kleur het mooist bij je jurk past en plaatsen we een proefnagel. Een of twee dagen voor je trouwdag plaatsen we je nagels en eventueel wimpers zodat het allemaal al vertrouwd aanvoelt en je op je trouwdag gewend bent aan je nagels.

Manicure

Wil je geen kunstnagels maar je eigen nagels netjes verzorgd hebben? Ook dat is natuurlijk mogelijk met een manicure en een mooie gellak die wij in heel veel kleuren altijd op voorraad hebben. 

Je besluit genomen?

Mocht je besluiten om je nagels en wimpers door ons te laten verzorgen, dan krijgen de moeder van bruid en bruidegom of getuigen van ons een gellak voor slechts € 7,50.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de prijzen of een afspraak maken? Bel 0651348641. Jolanda, Jonails


Galjoen 60
1625CR  HOORN
Tel: 0651348641
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie