Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kapsalon Pardoes in je eigen omgeving aan de grote dag beginnen

Bruidskapsels & bruidsmake-up

Trouwen is voor vele mensen een unieke gebeurtenis uit hun leven. Op deze dag wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Bij Beautysalon Pardoes kun je terecht voor je bruidskapsel en je bruidsmake-up. Iedere bruid is anders en wil een kapsel en make-up dat bij haar past. Kapsalon Pardoes verzorgd kapsel en make-up in elke gewenste stijl. Of dit nu trendy, klassiek, modern of juist romantisch is.

Proefsessie

Kapsalon Pardoes gaat als volgt te werk. We maken eerst een afspraak voor een proefsessie. In die sessie kunnen we onder het genot van een kopje thee of koffie je wensen kenbaar maken en kunnen we samen bepalen wat je wel en absoluut niet wil. Daarna gaan we het gekozen kapsel en de make-up uitproberen. Tijdens de proefsessie mag gerust een vriendin of moeder meegenomen worden. Die kennen jou het beste en weten ook wat er wel en niet bij je past. Tijdens die proefsessie is het belangrijk dat je je prettig voelt over het haar en make-up.

Bruidskapsel en make-up aan huis

Op de dag zelf kom ik bij de bruid thuis. Hierdoor kun je als bruid lekker thuis aan de grote dag beginnen, ontspannen in je eigen omgeving. Let wel dat er reiskosten gerekend worden voor bruiden die buiten een straal van 15 km. wonen.

Verzorging van make-up en kapsel voor de gasten

Tot de mogelijkheden van Kapsalon Pardoes behoren ook het verzorgen van de kapsels en/of make-up van bruidsmeisjes en de bruidsgasten : (schoon-) moeders, (schoon-)zussen, vriendinnen, getuige etc. Zelfs voor het verzorgen van het kapsel van de bruidegom.

Extra mogelijkheden

Op verzoek kan er geholpen worden met het aankleden van de bruid, zodat eventuele haaraccessoires (hoed, sluier of verse bloemen, etc.) als laatste in het haar verwerkt kunnen worden. Het is mogelijk om voor de avond je haar en make-up aan te passen. Als je bijvoorbeeld je sluier af wilt. En je make-up te veranderen in een feest make-up. Hier worden wel extra kosten aan verbonden. Prijzen en arrangementen kun je vinden bij ons op de website.


Kosterij 4
1616PK  HOOGKARSPEL
Tel: 0625597225
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie