Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsmode Joan voor mooie bijpassende accessoires

Trouwkleding en accessoires

Het uitzoeken van de trouwjurk en trouwpak is een uniek moment. Daarom nemen we bij Bruidsmode Joan in Leeuwarden alle tijd om samen met jou de perfecte trouwkleding met bijpassende accessoires uit te zoeken voor jullie mooiste dag. Zo doen we dat al 30 jaar! En omdat wij vinden dat elk bruidspaar uniek is, beleven we iedere dag nog evenveel plezier en voldoening om de aanstaande bruid en bruidegom te kleden, volledig naar zijn of haar persoonlijke wensen, uiteraard aangevuld met onze adviezen.

Ruim 600 trouwjurken op voorraad

Bij Bruidsmode Joan in Leeuwarden heb je een ruime keuze uit meer dan 600 trouwjurken in alle maten, stijlen en prijsklassen. Wij werken met nationale en internationale merken trouwjurken zoals: Sincerity, Rembo Styling, Enzoani, Agora, Linea Rafaelli, Bridalstar en vele anderen. De prijzen van onze trouwjurken variëren van € 300,00 tot zeer exclusief. En met welk budget je onze bruidsmodewinkel ook binnen stapt, je zult altijd genieten van optimale aandacht en de hoogste service en kwaliteit.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kom bij voorkeur tenminste 5 maanden voor jullie trouwdatum langs om een bruidsjapon uit te zoeken zodat je stressvrij kunt genieten van de bijzondere ervaring bij het uitzoeken van de bruidskleding. Uiteraard hebben we ook volop keuze uit de voorraad beschikbaar als je minder voorbereidingstijd hebt. Ook dan zullen we met ons team zorg dragen voor de service die jij verdient, binnen de beschikbare tijd. Maak hier vrijblijvend een pasafspraak en laat je inspireren in onze bruidsmodewinkel in Leeuwarden!


Noorderweg 106
8911ES  LEEUWARDEN
Tel: 058 2136633
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie