Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Astrid's Bruidsstyling de specialist in bruidskapsels met lang haar

Professionele bruidsstyliste voor jouw bruidskapsel

Wil jij op de mooiste dag van je leven stralende versie van jezelf zijn? Ik ben Astrid Pieterse, professioneel bruidsstyliste, gespecialiseerd in bruidskapsels met lang haar en een mooie natuurlijke bruidsmake-up. Mijn passie is om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je bruidsmake-up en bruidskapsel. Een bruiloft is zo bijzonder en spannend. Door mijn ervaringen met de vele bruidjes die ik al blij heb gemaakt, kan ik jou het juiste advies geven voor je kapsel en make-up. 

Alle aandacht gaat naar jou

Als bruid wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Bij Astrid's Bruidsstyling gaat alle aandacht naar jou. Je droom wordt werkelijkheid want wij gaan tijdens de proefsessie samen kijken wat jouw wensen zijn. Op je bruiloft kom ik uiteraard naar je toe, zodat je lekker in je eigen vertrouwde omgeving je dag kan beginnen. 

Neem vrijblijvend contact op

Ga je binnenkort trouwen en wil je genieten, ontspannen en ontzorgt worden? Neem vrijblijvend contact op, zodat we een afspraak kunnen maken om in mijn studio in een gezellige, ontspannen sfeer te gaan kijken welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou er op z’n mooist uit laten zien. 


De Schepegaten 25
2421TJ  NIEUWKOOP
Tel: 0625521785
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie