Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Zij van Rinsma wij nemen alle tijd om de perfecte jurk te zoeken

Ontdek onze schatkamer!

Bij Zij van Rinsma vindt u één van de mooiste en grootste collecties kleding voor feestelijke gelegenheden van Nederland. Een prachtig assortiment, geen traditioneel wit, mooie bruidsmode met bijpassende accessoires van o.a. Phase Eight, Vera Mont, Sonia Pena, MOQ, Diva Catwalk en Joseph Ribkoff. Of u nu op zoek bent naar kleding voor uw eigen trouwdag, uw dochters bruiloft een jubileum of een gala, bij Zij van Rinsma zorgen ze ervoor dat u straalt. 

Ook de perfecte kleding voor bruidsmoeders

Naast kleding voor degene die trouwt is er voor de bruidsmoeders een ruime keuze uit feestelijke pakjes, prachtige jurken en stijlvolle combinaties van bijvoorbeeld MOQ en Joseph Ribkoff. De huwelijksdag van uw zoon of dochter is zondermeer een speciale dag en verdient de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, tas, clutch en schoenen. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.

Gala-arrangement met Personal Shopper!

Wilt u persoonlijk advies om van top tot teen gekleed te worden voor die ene speciale gelegenheid, dan adviseren wij het "gala arrangement" te reserveren, compleet met een Personal Shopper! Dit kan makkelijk via de website van Zij van Rinsma.

Ook de bruidegom kan slagen bij Rinsma

Bij het naastgelegen Heeren van Rinsma zijn in de heerenkamer een breed scala aan trouwpakken te vinden. Voor de bruidegom hebben we onder andere Immediate. Heeft u liever een pak op maat? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. 


Lijnbaan 10
8401VL  GORREDIJK
Tel: 0513-468050
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie