Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag zangeres voor jouw ceremonie en huwelijksfeest

Muziek tijdens jullie ceremonie

Heb je al nagedacht over de invulling van de bruiloftmuziek? Naast het voltrekken van huwelijken kan Harriët de muziek verzorgen met haar mooie stem. Al van kleins af aan is ze bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd zang- en danslessen gevolgd. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!

Trouwceremonie

Dat er bij een huwelijk heel wat komt kijken is jullie vast niet ontgaan. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die goed luistert en van jullie trouwdag een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Jullie ja-woord is een speciaal moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een hele eer vinden wanneer ik jullie in het echt mag verbinden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw trouwen

Opnieuw trouwen ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden? Dat is toch bijzonder! Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een prachtige speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie