Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto unieke mobiele espressobar voor koffie catering op locatie

il Berretto, koffiebeleving op locatie

Jullie trouwdag draait om liefde en aandacht. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten en is een onmisbaar onderdeel van de catering op jullie bruiloft. Onze barista’s zorgen voor de ultieme koffiebeleving op locatie. Dat begint met onze stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij serveren. Hoort u het fantastische geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet in woorden te vangen. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij uw gasten. 

Italiaanse koffie waar je 'si' tegen zegt!

Goede koffie brengt mensen dichter bij elkaar en dat is precies waar het op uw mooiste dag om gaat. Wij serveren koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze mooie oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een passend buffet van zoetigheden erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een bijzondere bruidstaart  is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw bruiloftsgasten op een bijzondere wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Vul dan het formuliertje in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie