Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


De nieuwe trends in bruidsmode

Eddy-K-trouwjurk

Ga jij trouwen in 2018 en is de zoektocht naar jouw droomjurk begonnen? Soms zie je door de bomen het bos niet meer omdat het internet vol staat met mooie foto’s van bruidsjurken. In dit artikel hebben we alvast de nieuwe trends in bruidsmode voor je op een rij gezet.

Sexy, open rug

De afgelopen twee jaar hebben we deze trend al voorbij zien komen… Maar ook in 2018 blijven de trouwjurken met de sexy, open rug een schot in de roos! Deze trend is zelfs uitgebreid met mooie diepe decolletés. De trouwjurk met een sexy open rug geeft je een prachtige en zeer vrouwelijke uitstraling. Maak van je rug een blikvanger!

Trouwjurk-met-sexy-open-rug

Merk: Eddy K

Trouwjurk met mouwtjes

De trouwjurk met mouwtjes is toch wel een bijzondere trend in 2018. Of je nu kiest voor een trouwjurk met lange, korte of driekwart mouwen, het zal je fantastisch staan! Er zijn zelfs jurken met de mouw aan één zijde. Ben je niet zo tevreden met je armen? Dan biedt de jurk met mouwtjes de uitkomst! De Honeymoonshop begrijpt dat jij het stralende middelpunt wilt zijn. En daarom hebben zij gekozen voor een uitgebreide collectie trouwjurken, o.a. met mouwtjes. Bekijk de collectie online. 

Trouwjurken-met-mouwtjes

Merk: Maggie Sottero

Bruidsjurk met cape

Jaren geleden was de bruidsjurk met cape dè trend, maar in 2018 komt deze trend weer helemaal terug! De cape kun je tot aan de grond dragen, maar tot de middel en met of zonder kapje is ook mogelijk. De capes zijn in verschillende stoffen te verkrijgen. De jurk met cape heeft iets mysterieus waardoor je zeker opvalt. 

trouwjurk-met-cape-rosa-clara

Merk: Rosa Clara

Bloemen: bijzonder en opvallend

In 2018 is er een nieuwe dimensie bijgekomen! Wanneer je van extra bijzonder en opvallend houdt is de trouwjurk met 3D bloemversiering iets voor jou! Kies een jurk, cape of rok met mooie 3D bloemen en je steelt sowieso de show!

Trouwjurk-met-3d-bloemen

Merk: Madeline Gardner by Mori Lee

Trouwjurken met doorkijk effect

Deze bruidsjurken trend voor 2018 is behoorlijk sexy. De trouwjurken hebben prachtige doorkijk elementen. De doorkijkjurk en -tops zijn voornamelijk van kant, maar je ziet ze ook in andere stoffen. Erg verleidelijk. Maar waar je wel even op moet letten is dat je bij de jurk met een doorkijk effect de juiste lingerie draagt. Lingerie mag namelijk niet gezien worden. 

Maggie-sottero-trouwjurk

Merk: Maggie Sottero

Strikjes en linten

Één van de bruidsmodetrends voor 2018 is de romantische jurk met leuke strikjes en lintjes. Als het om strikjes gaat, heb je zoveel keuze! Ze kunnen aan de voorkant van je jurk zitten of megagroot als knaller op de achterkant. En je hebt zelfs keuze in verschillende kleuren. Ga je voor een pasteltint, een knalkleur of blijf je liever bij dezelfde tint als je jurk? Wat je ook kiest… je zult er prachtig uitzien!

Trouwjurk-met-strik

Merk: Pronovias

Strak gesneden trouwjurk

Wil jij op de mooiste dag van je leven een prachtige maar simpele trouwjurk dragen? Dan is de strak gesneden bruidsjurk echt iets voor jou! De vierkante of rechte tops die je kunt dragen als een hes of losjes over de bruidsjurk geven een extra strakke look. Heel modern en perfect voor de bruid die niet van tierelantijntjes houdt.  

Strak-gesneden-bruidsjurk

Merk: Pronovias

Blingbling

Hou je van glitter en glamour? In deze trouwjurken trend wordt absoluut niet bespaard op bling bling. De trouwjurken hebben een bijzondere uitstraling met strass, steentjes, pareltjes, diamantjes of pailletjes. Wij zijn ervan overtuigd dat jij de jurk zal vinden waarin je helemaal kunt stralen!

Maggie-sottero-glitter-glamour

Merk: Maggie Sottero

Trouwjurken met een repetitief patroon 

Ben je bekend met deze trend? De jurken hebben een prachtig repetitief patroon dat steeds opnieuw naar voren komt. Ze worden ook wel laser cut trouwjurken genoemd en ze ontstaan door stukjes stof weg te laseren. Helemaal van deze tijd! En prachtig om te zien. Voor een onvergetelijke indruk is deze trend zeker een aanrader!

Laser-cut-trouwjurken

Merk: Lillian West

Franjes, randjes en veertjes

Ben je op zoek naar een opvallende en verrassende trouwjurk? Dan is dit de trend voor jou! Misschien is dit wel de meest aparte trend van 2018. De trouwjurken hebben franjes, randjes en veertjes. Deze mooie versieringen maken jouw trouwjurk extra speciaal. Durf jij te kiezen voor deze gewaagde trend? Het zal je vast fantastisch staan!

Trouwjurk-met-veren

Merk: Demetrios

Dit waren de bruidsmode trends voor 2018. Benieuwd naar de trends voor 2019? Lees dan de Trouwjurken trends 2019 op TrouweninNederland.nl.