Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Drie Dorpen prachtige feestlocatie aan de rand van 't Gooi

Feestlocatie in een prachtige natuurlijke omgeving

Hotel-Partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen, een prachtige feestlocatie aan de rand van ‘t Gooi in een mooie natuurlijke omgeving. U vindt er bijzondere landgoederen en buitenverblijven, uitgestrekte natuurgebieden met bossen, heidevelden en plassen en veel wandel- en fietspaden. Partycentrum De Drie Dorpen, een smaakvol ingericht en gezellig restaurant, ligt werkelijk op een top locatie en is bijzonder geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een bruiloft, familieweekend, familiefeest, vriendenweekend, jubileum of congres. De gemoedelijke en ongedwongen sfeer in combinatie met de prima prijs- en kwaliteitsverhouding maken iedere gelegenheid tot een feest.

Uw huwelijksfeest naar uw wensen en ideeën

Op de mooiste dag van uw leven moet alles perfect in orde zijn, dus ook de feestlocatie. U wilt een onvergetelijke dag waar u samen met een warm gevoel aan terug denkt. Ook moet het een dag van u samen worden! Wij hebben de ervaring in huis om uw huwelijksfeest te verzorgen naar uw wensen en ideeën. De persoonlijke aanpak, de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer zullen er voor zorgen dat u en uw gasten zich thuis voelen. Of het nu gaat om een groot feest of een klein intiem huwelijksdiner, wij zullen er alles aan doen om het voor u onvergetelijk te maken. Wij beschikken over een restaurant (70 personen), een grote zaal (300 personen) en een kleinere zaal (100 personen).

Zorgeloos nagenieten in de bruidssuite

Bij De Drie Dorpen heeft u de mogelijkheid om de huwelijksnacht door te brengen op de locatie zelf. Geen verre autoritten meer na afloop, geen afspraken over wie er moet terugrijden. U kunt zorgeloos nagenieten in onze bruidssuite en wordt de volgende morgen wakker met een heerlijk ontbijt! Natuurlijk kunnen ook uw bruiloftsgasten in één van de andere hotelkamers comfortabel nagenieten van het feest.

Rijden in een stijlvolle witte Rolls Royce

U wilt natuurlijk in bijzonder trouwvervoer rijden op uw mooiste dag. Onze stijlvolle witte Rolls Royce is een waardige trouwauto. De mooie omgeving van het Gooi biedt volop gelegenheid om uw bruidsreportage te maken.


Cannenburgerweg 51
1244RG  ANKEVEEN
Tel: 035-6561187
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie