Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Grote Kerk van Schermerhorn mooiste kerk van Nederland

Zeg ja! in de betoverend mooie Grote Kerk van Schermerhorn

De Grote Kerk van Schermerhorn is al jaren een geliefde trouw- en feestlocatie. Nu de restauratie volledig is afgerond, behoort de kerk tot de mooiste van Nederland. Een schitterend gebouw voor de mooiste dag van uw leven.

Trouwen in de Grote Kerk van Schermerhorn is sowieso een speciale ervaring. De ruimte in het monumentale pand is overweldigend, de akoestiek bijzonder en als de zon door de gebrandschilderde ramen naar binnen schijnt, levert dat een heel romantisch plaatje op.

Je betreedt de kerk via de monumentale ingang van het bijna 400 jaar oude gebouw. Orgelklanken komen je tegemoet, terwijl je over de rode loper en de zerken vloer naar binnen schrijdt. 

De kerk biedt plaats aan meer dan tweehonderd gasten die rond het bruidspaar plaatsnemen. Zomer en winter is de temperatuur in de kerk behaaglijk. De catering is uitstekend verzorgd.
 
De kerk is goed bereikbaar, zowel per auto als per boot. Gratis parkeerruimte is volop aanwezig.

De medewerkers van de Grote Kerk zullen er alles aan doen om er de mooiste dag van je leven van te maken. Neem voor de mogelijkheden contact op via info@grotekerkschermerhorn.nl. En kijk, om in de stemming te komen, op de website www.grotekerkschermerhorn.nl.


Oosteinde 2
1636XV  SCHERMERHORN
Tel: 072-5020108
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie