Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Grote Kerk van Schermerhorn mooiste kerk van Nederland

Zeg ja! in de betoverend mooie Grote Kerk van Schermerhorn

De klokken luiden, de rode loper ligt voor je uitgerold en in de Grote Kerk van Schermerhorn zitten al jullie dierbaren al klaar. Dan schrijd je over de zerken vloer de kerk binnen waar in het magistrale licht van de gebrandschilderde ramen je geliefde staat te wachten. Kan het nog romantischer? De Grote Kerk van Schermerhorn is niet voor niets al jaren een geliefde trouw- en feestlocatie. Na de restauratie in 2017 behoort deze Noord-Hollandse kerk tot de mooiste van Nederland. Een prachtig gebouw om elkaar het ja-woord te geven en de dag van je leven te beleven. Alles kan plaatsvinden onder dit ene bijzondere dak: van ceremonie tot receptie en van diner tot en met het complete huwelijksfeest. Dit wordt onvergetelijk, ook voor je gasten!

In de landelijke omgeving - omringd door weilanden, molens en bruggetjes - ligt de Grote Kerk van Schermerhorn. De ruimte in het monumentale pand dat stamt uit 1636 is overweldigend, de akoestiek schitterend en als de zon door de gebrandschilderde ramen naar binnen schijnt, waan je je even in een heel andere wereld.

De kerk biedt plaats aan meer dan tweehonderd gasten en is betaalbaarder dan je denkt. Zomer en winter is de temperatuur in de kerk behaaglijk. Deze schitterende locatie biedt alles wat jij nodig hebt om er een onvergetelijk feest van te maken: van licht- en geluidsapparatuur tot en met een (eventuele) complete catering naar keuze. Bovendien bieden we een rijk aanbod aan hofleveranciers met wie we arrangementen op maat kunnen maken.
 
De kerk is goed bereikbaar, zowel per auto als per boot. Gratis parkeerruimte is volop aanwezig.

Alvast in de stemming komen? Bekijk en lees dan de ervaringen van enkele bruidsparen die je voorgingen op www.grotekerkschermerhorn.nl/inspiratie/#trouwen.  

De medewerkers van de Grote Kerk zullen er alles aan doen om van jullie bruiloft écht de mooiste dag van je leven te maken. Neem voor de mogelijkheden contact op via het formulier.


Oosteinde 2
1636XV  SCHERMERHORN
Tel: 06 83 514 584
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie