Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ja ik wil in Haarlem 20 jaar ervaring als journalistiek fotograaf

Jullie gaan ervoor.

Jullie gaan voor de liefde! Een bruiloft met alles erop en eraan, of misschien juist klein en puur. Waar je ook voor kiest, de herinneringen wil je levendig houden. Zo kun je die bijzondere momenten met je dierbaren delen en in de toekomst opnieuw beleven.

Een bruidsreportage met inhoud en kwaliteit

Ik ben Marisa Beretta en ik ben al meer dan 20 jaar journalistiek fotograaf. Ik ben zelf 14 jaar getrouwd en weet daarom hoe speciaal jullie trouwdag is en hoe belangrijk het is om de herinneringen eraan op te halen. Mijn fotografie gaat over scherp kijken, aanvoelen en unieke gebeurtenissen vastleggen. Door mijn jarenlange ervaring in de journalistiek, zal ik geen moment missen en zorg ik ervoor dat jullie bruidsreportage een onvergetelijke vorm krijgt. 

De mooiste momenten

Welke herinneringen van jullie bruiloft wil je voorgoed bewaren? Ik kan er de hele dag bij zijn, of bijvoorbeeld alleen de aankomst en huwelijksvoltrekking vastleggen. Onopvallend tussen jullie gasten fotografeer ik alle leuke, belangrijke en ontroerende momenten. Daarvan maak ik voor jullie, en jullie dierbaren, een prachtig album, fotofilm of vergroting. Maar je kunt ook zelf aan de slag met een bewerkte selectie op usb-stick.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem gerust contact met me op, dan maken we vrijblijvend een afspraak om te zien of het klikt. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en wensen en vertel graag over de mogelijkheden.


Emmaplein 8
2014VA  HAARLEM
Tel: 0641427698
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie