Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Drie Dorpen de huwelijksnacht in stijl afsluiten in onze suite

Zorgeloos nagenieten in de bruidssuite

Bij Hotel De Drie Dorpen heeft u de mogelijkheid om de huwelijksnacht door te brengen op de locatie zelf. Geen verre autoritten meer na afloop, geen afspraken over wie er moet terugrijden. U kunt zorgeloos nagenieten in onze prachtige bruidssuite en wordt de volgende morgen wakker met een heerlijk ontbijt! Natuurlijk kunnen ook uw gasten in één van de andere hotelkamers comfortabel nagenieten van het feest.

Unieke locatie aan de rand van 't Gooi

Hotel-Partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen is een prachtige locatie aan de rand van ‘t Gooi. U vindt er prachtige landgoederen en buitenverblijven, uitgestrekte natuurgebieden met bossen, heidevelden en plassen en veel wandel- en fietspaden. Partycentrum De Drie Dorpen, een smaakvol ingericht en gezellig restaurant, ligt werkelijk op een top locatie en is zeker geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een huwelijk, familieweekend, familiefeest, vriendenweekend, jubileum of congres. De gemoedelijke en ongedwongen sfeer in combinatie met de prima prijs- en kwaliteitsverhouding maken iedere gelegenheid tot een feest.

Uw bruiloft naar uw wensen en ideeën

Op de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, dus ook de feestlocatie. U wilt een bijzondere dag waar u samen met een warm gevoel aan terug denkt en die uw gasten niet snel zullen vergeten. Ook moet het een dag van u samen worden! Wij hebben de ervaring in huis om uw bruiloft te verzorgen naar uw wensen en ideeën. De persoonlijke aanpak, de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer zullen er voor zorgen dat u en uw gasten zich thuis voelen. Of het nu gaat om een groot feest of een klein intiem diner, wij zullen er alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Wij beschikken over een restaurant (70 personen), een grote zaal (300 personen) en een kleinere zaal (100 personen).

Stijlvolle witte Rolls Royce

Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk in bijzonder trouwvervoer rijden. Onze stijlvolle witte Rolls Royce is een waardige trouwauto. De prachtige omgeving van het Gooi biedt volop gelegenheid om uw bruidsreportage te maken.


Cannenburgerweg 51
1244RG  ANKEVEEN
Tel: 035-6561187
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie