Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwschip Bounty prachtig partyschip in Noord-Holland

Voor een onvergetelijke trouwdag op het water

Stap letterlijk in het meest unieke partyschip van Nederland en beleef één van de meest unieke dagen van jullie leven! Stilliggend, varend of zelfs zeilend op het water elkaar het ja-woord geven, is een prachtige belevenis die voor jullie en de gasten voor altijd bewaard zullen blijven.

Van eenvoud tot uitgebreide luxe

Creëer de trouwceremonie en het huwelijksfeest stijlvol op jullie eigen manier. Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie bruiloft een onvergetelijke belevenis wordt.

Exclusief en intiem

Stijlvol trouwen in romantische sfeer is mogelijk vanaf 10 pers. Deze trouwlocatie is vooral geschikt voor groepen tot 50 pers., hiermee kunnen wij varende de ceremonie en/of het huwelijksfeest laten plaatsvinden. Stilliggend voelen 85 pers. zich thuis aan boord.

Officiële trouwlocatie

Deze officiële trouwlocatie biedt de mogelijkheid om vanuit 5 gemeenten o.a. Amsterdam, Volendam, Hoorn, Almere en Lelystad de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden.  AMSTERDAM - VOLENDAM - HOORN
Tel: 0515 569954
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie