Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Schrale Partyverhuur verhuur tenten en toebehoren

Cateringbedrijf Schrale

Schrale Catering is het culinaire broertje van Schrale Partyverhuur. Hiermee zijn wij de meest complete partner voor ieder feest en evenement. Naast de volledige aankleding van jouw mooiste dag op locatie weet onze afdeling catering de gasten ook nog eens culinair te verwennen. Bezoek onze website en zie wat wij voor je kunnen betekenen.

Je verzorgt zelf de catering?

Geen probleem! Wanneer je zelf de catering verzorgt kunnen wij jou volledig van dienst zijn met catering benodigdheden zoals bestek, kookgerei, koffiezetapparaten, etc. Ook kunnen wij je helpen met de inrichting van je eigen locatie. 

Eventservice                                                                                        

Tentenverhuur en cateringbedrijf Schrale kan ook jouw feest (party of event) volledig verzorgen. Bepaal je eigen locatie, tijden, smaak van inrichten, bepaal alles naar je eigen wensen. Om jouw feest of event volledig naar jouw eigen wens te laten verlopen kunnen wij je een goed en duidelijk advies geven.           

Live cooking buffet

Hierbij wordt je maaltijd ter plekke bereid door onze ervaren koks. Naast verschillende soorten vlees zijn er verschillende mogelijkheden in salades en garnituren.

Warm & Koud buffet

Ook kun je kiezen voor een koud en warm buffet waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit kan bestaan uit o.a. Huzarensalade, Gerookte vissalade, Exotische kipsalade, Fruitsalade, Vleesspiegel, Visspiegel, Stokbrood wit en bruin, Kruidenboter, Scholfilet in mosterdsaus, Gehaktballetjes in zoetzure saus, Boeren runderlapje, Rijs, etc. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen. Bij Schrale is dit allemaal mogelijk. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze volledig ingerichte showroomtent te komen bekijken.  

Schrale Partyverhuur

Schrale Partyverhuur houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van grote en kleine feesttenten, luxe partytenten en het verzorgen van de inrichting voor jouw bruiloftsfeest of andere feestelijke gelegenheid. Deze tenten zijn er in verschillende vormen en afmetingen. 

Een feestelijke inrichting?

Voor zowel in tenten als in bestaande locaties kunnen wij een volledige verzorging leveren voor het interieur. Door ons ruime assortiment heeft je de keuze om elke gewenste  sfeer te creëren. Wanneer je de catering zelf wilt verzorgen, is het mogelijk om de bij ons gehuurde tent door ons te laten inrichten zodat je er zelf geen werk van heeft. Wij kunnen je ook ondersteuning bieden bij het inrichten van je eigen locatie of ruimte met de bij ons gehuurde materialen.

Zelf geen locatie voor een tent?

Wil je graag jouw feestje in een tent houden maar beschik je zelf niet over een locatie? Heb je geen zin in al de rompslomp van opbouwen en na de tijd opruimen? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht in een volledig ingerichte tent die voor je klaar staat bij ons op het terrein. De tent is toegankelijk voor groepen vanaf 10 tot 100 personen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is een buitenterras mogelijk bij mooi weer. Er is speelgelegenheid aanwezig voor de kinderen.

Meer informatie

Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven die Schrale Partyverhuur jou kan bieden.  


Oergongswei 1
8629SZ  SCHARNEGOUTUM
Tel: 0515-417479 / 06-51418037
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie