Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto ambachtelijke Italiaanse koffie in een heerlijke sfeer

il Berretto, koffiebeleving op locatie

Een bruiloft draait om liefde en aandacht. De ambachtelijke Italiaanse koffie van il Berretto heeft diezelfde ingrediënten. Onze barista’s zorgen voor een unieke koffiebeleving op locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij de koffie serveren. Hoort u het veelbelovende geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet in woorden te omschrijven. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij al uw gasten. 

De echte Italiaanse koffie

Goede koffie brengt mensen bij elkaar en dat is precies waar het om gaat op uw trouwdag. il Berretto serveert koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de sfeervolle mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een heerlijke schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een passend zoet buffet erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een uitbundige bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw gasten op een bijzondere wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met u op.

il Berretto wenst u een fantastische trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie