Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag een ceremonie met een gulle lach en een kleine traan

Trouwambtenaar voor een unieke ceremonie

Het huwelijk is een speciale dag waar veel bij komt kijken. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze bijzondere dag er voor jullie uit zou moeten zien. Jullie hebben een trouwambtenaar nodig die luistert naar jullie wensen en die voor een onvergetelijk moment zorgt, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Het ja-woord is een bijzonder moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Voor mij is het dan ook een hele eer dat ik een bijdrage mag leveren aan jullie grote dag! In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw trouwen

Hoe bijzonder is het om opnieuw te trouwen ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Zelf kunnen jullie een bijzondere locatie uitkiezen. Ik zorg samen met jullie voor een unieke speech waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 

Zingende BABS

Hebben jullie al over de muziek voor jullie bruiloft nagedacht? Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. In die tijd heeft ze lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden tijdens trouwceremonies hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie