Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

In de wolken met Ansje graag wil ik jullie trouwambtenaar zijn!

Voor een bijzondere en persoonlijke trouwceremonie!

Ik speelde vaak trouwmevrouw toen ik een meisje van vijf was. Nu mag ik trouw-mevrouwen en trouwmeneren in het echt verbinden. Een echte kinderdroom! Zelf ben ik ruim 30 jaar gelukkig getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Iedereen heeft een bijzonder verhaal. Jullie ook! Graag wil ik jullie trouwambtenaar zijn en een bijzondere en persoonlijke bijdrage leveren aan een van de mooiste dagen uit jullie leven. 

Ik verzorg een persoonlijke huwelijksceremonie bij een burgerlijk huwelijk, rituele bijeenkomst, vriendschapsovereenkomst, hernieuwing van de trouwbeloften of een huwelijk voor een dag/pop-up huwelijk. Met veel plezier voltrek ik een huwelijk van paren van gelijke seksen, mensen met een beperking of een echtpaar met verschillende culturele achtergronden. 

Ik sta open voor jullie wensen en ideeën en adviseer jullie graag over de mogelijkheden voor een ceremonie die bij jullie past. Denk aan live muziek of een gedicht tijdens de ceremonie of een rol voor de kinderen en culturele gebruiken. Zo wordt jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten! Mijn werkgebied ligt voornamelijk in Amsterdam en omgeving maar andere locaties zijn bespreekbaar. Voor alle bruidsparen maak ik een persoonlijk cadeau. 

Neem gerust contact met mij op, dan kom ik bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens!

www.indwolkenmetansje.nl
Telefoon: 0611344698  AMSTERDAM
Tel: 0611344698
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie