Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_haarlemmerliede

Trouwen in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan maak je hiervan eerst een melding. Dit doe je bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente waar je gaat trouwen. In de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ben je verzekerd van een mooie ceremonie, optimale bereikbaarheid en probleemloos parkeren. Daarnaast kun je reken op persoonlijke eendacht en begeleiding van een enthousiast team.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis
De Oude Kerk Spaarndam
• De Stompte Toren
• Zoete Inval

Trouwambtenaren

In Haarlemmerliede en Spaarnwoude worden de huwelijken in principe voltrokken door een daartoe speciaal aangestelde trouwambtenaar, de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Uitzondering hierop vormen de huwelijksvoltrekkingen op maandagochtend om 08.30 en 09.00 uur. Het is mogelijk om een verzoek in te dienen om het huwelijk te laten voltrekken door een buitgewoon ambtenaar burgerlijke stand die benoemd is in een andere gemeente. Aan de behandeling van dit verzoek zijn kosten verbonden. Neem je voor verdere informatie over de voorwaarden waaraan het verzoek moet voldoen contact op met de afdeling burgerzaken.

Huwelijkskosten

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Kosteloos trouwen is alleen mogelijk op maandagochtend om 08.30 en 09.00 uur. voor inwoners van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. 

Meer informatie over trouwen in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Gemeentehuis
Haarlemmerstraatweg 51
1165 MJ Halfweg
Tel: 020-4079000
Website: www.haarlemmerliede.nl
E-mail: post@haarlemmerliede.nl