Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_uitgeest
Trouwen in de gemeente Uitgeest

Heb je trouwplannen? Zoek je een geschikte trouwlocatie in deze gemeente? Dan helpt de informatie op deze pagina je op weg. Voordat je gaat trouwen moet er eerst een melding van het voorgenomen huwelijk worden gemaakt. Dit doe je bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente waar je gaat trouwen. Deze melding kan schriftelijk of persoonlijk. De verklaring kun je downloaden via de website via de gemeente of ophalen op het gemeentehuis. Indien je de melding schriftelijk doet, dien je een kopie van je legitimatiebewijs toe te voegen. De melding van het voorgenomen huwelijk doe je minstens twee weken en maximaal 1 jaar voor de trouwdatum. Wacht je na de melding langer dan een jaar met trouwen? Dan moet je opnieuw melding van jouw voorgenomen huwelijk doen.

Trouwlocaties

• Raadzaal Gemeentehuis
• Bob's Party Palace
• Het Regthuys
• Restaurant Havenrijk
• Bistro 't Stokpaardje

Trouwambtenaren

Een huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het staat je vrij zelf een keuze te maken voor een trouwambtenaar. Ook kun je het verzoek doen om een persoon met wie je een speciale relatie hebt, voor jouw mooiste dag te laten benoemen tot BABS.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Op dinsdagochtend is er om 09.00 uur gelegenheid tot kosteloze huwelijkssluiting in het gemeentehuis Uitgeest. Er wordt geen toespraak gehouden en er mag geen publiek komen, alleen de getuigen. De sluiting duurt ongeveer 5 minuten.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Uitgeest

Gemeentehuis
Middelweg 28
1911 EG Uitgeest
Tel: 14 0251
Website: www.uitgeest.nl
E-mail: gemeentebestuur@uitgeest.nl