Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_velsen
Trouwen in de gemeente Velsen

Je wilt gaan trouwen. Je hebt over alle details nagedacht. Of je weet nog niet precies wat je wilt, of wat er mogelijk is. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt en wat de gemeente Velsen voor je kan betekenen. Ook biedt de gemeente je de mogelijkheid om op verschillende locaties te kunnen trouwen. De gemeente zorgt samen met jullie voor een onvergetelijke dag.

Trouwen op locatie

De gemeente Velsen stelt je in de gelegenheid om de trouwen op de locatie welke jij het meest bij je vindt passen. Je dient hiervoor een schrifteljik verzoek in bij de gemeente Velsen. In het verzoek dien je de volgende gegevens te vermelden:
• Naam van de locatie
• Tijdstip huwelijksvoltrekking
• Datum huwelijk
• Datum en plaats 'melding huwelijk' 
• Adresgegevens en telefoonnummers

Trouwambtenaren

Trouwen doe je niet zomaar. Het is een speciale dag voor jou en je partner. Daarom wil de gemeente er alles aan doen om deze dag zo speciaal mogelijk te maken. Bij de gemeente Velsen kun je je voorkeur aangeven door wie je het huwelijk wilt laten voltrekken. De keuze van een trouwambtenaar moet minimaal twee maanden voor de trouwdatum bekend zijn. Een voorkeur aangeven voor een trouwambtenaar is niet van toepassing voor de gratis huwelijken en de huwelijken met een bescheiden ceremonie.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos trouwen

Op maandagmorgen kan er om 09.00 en om 09.15 uur kosteloos een huwelijk plaatsvinden.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Velsen

Gemeente Velsen
Dudoplein 1
1970 AL IJmuiden
Tel: 0255 567 200
Website: www.velsen.nl
Email: info@velsen.nl