Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Cotton Bird mooie, stijlvolle en creatieve trouwkaarten

Zes huisstijlen

De trouwcollectie van Cotton Bird omvat een tal van unieke creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Kies je trouwkaart, menukaart, save the date, wijnetiketten, tafelkaartjes en nog vele andere decoraties uit een van onze zes huisstijlen. 

Klassiek

Uitnodigingen van een chic en stijlvol ontwerp met als basis: tijdloos wit. Reliëf, parelmoer en een lintje maken de klassieke uitnodiging helemaal af.

Hipster trouwkaarten

Deze trendy lifestyle geregeerd door Nietzsche, Bowie en de retrocultuur heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van onze unieke Hipster trouwkaarten. Dit is onze hulde aan vinyl, de welbekende moustache en Grizzly Bear!

Vintage collectie

Kies een trouwuitnodiging in de kleuren van het verleden: aquarel, oudroze of een mooi Liberty patroon. Laat je betoveren door alle kleine details, zoals etiketten, vetertjes en labels die bij onze vintage collectie horen.

Haute Couture

Voor de collectie Haute Couture hebben we ons laten inspireren door de wereld van de mode. Deze bijzondere, ingetogen huwelijkskaarten met fijne pasteltinten stralen subtiliteit en elegantie uit.

Trendy 

Deze romantische trouwkaarten hebben een chique zigeunerlook met etnische invloeden en verfrissende, natuurlijke kleuren. Vier de comeback van zwart, rood, geel, photobooth-foto's en polaroids!

Illustraties

Een droombruiloft door de ogen van onze ontwerpers? Deze collectie zit boordevol trouwuitnodigingen die met liefde, swing en veel humor zijn gemaakt.   UTRECHT
Tel: 085-3031479
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie