Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign trouwkaarten in allerlei verschillende stijlen

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

HipDesign heeft een grote collectie trouwkaarten in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. De studio van hipDesign volgt trends op gebied van wonen, mode en huwelijken, ze werken samen met verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zelf aanpassen

En het fijne bij hipDesign is dat je de kaartjes helemaal kunt aanpassen naar je eigen wensen. Je kunt bijvoorbeeld in de online editor super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je uit diverse lettertypes kiezen, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat jouw ideale kaart niet op onze website en heb je zelf een idee? Dat is alleen maar heel erg leuk! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Wat hulp nodig?

Soms is het fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!

 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie