Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Alliance Trouwautoservice trouwvervoer met/zonder chauffeur

Even voorstellen...

Mijn naam is Peter van Lieshout en ik ben sinds 2000 eigenaar van Alliance Trouwautoservice. Alliance Trouwautoservice is een klein enthousiast bedrijf ontstaan uit passie voor auto's. Deze passie samen het geluk van mensen heeft gezorgd voor het onstaan van dit verhuurbedrijf. Ik vind het een eer dat ik deel uit mag maken van jullie bruiloft en zo kan bijdragen aan jullie geluk. Dit is wat mijn werk bijzonder maakt.

Excalibur 

Excalibur Phaeton IV cabriolet uit 1983, custom built in Amerika. Deze auto is crèmekleurig. De eerste eigenaar was een olie sjeik uit Saoedi Arabië en sinds 2000 in bezit van Alliance Trouwautoservice. Ben je op zoek naar een stijlvolle trouwauto? Dan is de Excalibur de juiste auto voor jou.

Kever Cabriolet

Kever Cabriolet uit 1979 uit Californië. Deze auto is wit met een wit cabrio dak en het interieur is van zwart/wit leer. In deze Kever zul je niet onopgemerkt rijden. Het herkenbare geluid van de motor en het leuke uiterlijk maakt de auto populair. De Kever kun je met of zonder chauffeur huren. Wanneer je de auto zonder chauffeur huurt bestaat de mogelijkheid om de trouwauto op te laten halen van de locatie.

Kosten

Wij hanteren all-in tarieven welke op maat worden gemaakt. Deze tarieven zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers en BTW. Wij doen niet aan nacalculatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook bestaat de mogelijkheid om de auto voor een kortere tijd te huren, bijvoorbeeld voor een jubileum, verjaardag etc.

Service

De wensen van de klanten staan centraal en wij zullen er alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen. Het bezichtigen van de trouwauto's gaat op afspraak en kan ook in het weekend of 's avonds. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie.


Kooglaan 70
1911TH  UITGEEST
Tel: 0251-310474 / 06-23646201
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie