Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Drie Dorpen stijlvol trouwvervoer voor uw mooiste dag

Rijden in een stijlvolle witte Rolls Royce

Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk in prachtig trouwvervoer rijden. Onze stijlvolle witte Rolls Royce is een waardige trouwauto. De prachtige omgeving van het Gooi biedt volop gelegenheid om uw bruidsreportage te maken.

Prachtige locatie in een natuurlijke omgeving

Hotel-Partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen ligt aan de rand van ‘t Gooi in een natuurlijke omgeving. U vindt er prachtige landgoederen en buitenverblijven, uitgestrekte natuurgebieden met bossen, heidevelden en plassen en veel wandel- en fietspaden. Partycentrum De Drie Dorpen, een smaakvol ingericht en gezellig restaurant, ligt werkelijk op een top locatie en is bijzonder geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een huwelijk, familieweekend, familiefeest, vriendenweekend, jubileum of congres. De gemoedelijke en ongedwongen sfeer in combinatie met de prima prijs- en kwaliteitsverhouding maken iedere gelegenheid tot een feest.

Uw bruiloft naar uw wensen en ideeën

Op uw trouwdag moet alles perfect in orde zijn, dus ook de feestlocatie. U wilt een fantastische dag waar u samen met een warm gevoel aan terug denkt en die uw gasten niet snel zullen vergeten. Ook moet het een dag van u samen worden! Wij hebben de ervaring in huis om uw huwelijksfeest te verzorgen naar uw wensen en ideeën. De persoonlijke aanpak, de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer zullen er voor zorgen dat u en uw gasten zich thuis voelen. Of het nu gaat om een groot feest of een klein intiem diner, wij zullen er alles aan doen om het voor u onvergetelijk te maken. Wij beschikken over een restaurant (70 personen), een grote zaal (300 personen) en een kleinere zaal (100 personen).

Zorgeloos nagenieten in de bruidssuite

Wat is het fantastisch dat u de mogelijkheid heeft om de huwelijksnacht door te brengen op de locatie zelf. Geen verre autoritten meer na afloop, geen afspraken over wie er moet terugrijden. U kunt zorgeloos nagenieten in onze bruidssuite en wordt de volgende morgen wakker met een heerlijk ontbijt! Natuurlijk kunnen ook uw bruiloftsgasten in één van de andere hotelkamers comfortabel nagenieten van het feest.


Cannenburgerweg 51
1244RG  ANKEVEEN
Tel: 035-6561187
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie