Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Unieke trouwringen

bijzondere_trouwring


In de loop van de geschiedenis zie je dat het belang van trouwen verandert. Voor jou maakt dat weinig uit, samen met je partner heb je besloten elkaar dat zo belangrijke ja-woord te geven. Dat vergt heel veel voorbereiding, het moet immers de mooiste dag van jullie leven worden. Wat is er mooier dan deze gebeurtenis te bezegelen met unieke trouwringen. Uniek omdat de ringen speciaal voor jullie zijn en een symbool vormen van het geen jullie voor elkaar willen betekenen. Daarom mag je voor het kiezen van ringen wel wat tijd nemen. 

 

bijzondere_trouwringen

 

Welke trouwringen passen bij jullie?

Dat lijkt een makkelijke vraag, maar vergis je niet in het enorme aanbod van trouwringen. De maat is echt het eenvoudigste probleem, die kan de juwelier zo nemen. Daarna komt aan de orde van welk materiaal de ringen gemaakt moeten zijn. Natuurlijk mag je volstaan met een simpele metalen of ijzeren ring als dat voor jullie unieke trouwringen zijn. Er is echter ook een scala aan edelmetalen waarvan trouwringen worden gemaakt, van zilver tot platina. Beperken jullie de ringen tot het gekozen(edel)metaal of willen jullie de ringen ook aankleden? Bijvoorbeeld met robijnen, diamanten of andere edelstenen. Ook hierin is een ruime keuze voor jullie. Het spreekt voor zich, dat al deze mogelijkheden een prijskaartje hebben.

 

trouwring_goudsmid

 

Misschien is jullie budget wel maatgevend voor de keuze van de ringen. De juwelier zal jullie hier graag over informeren. Welke keuze jullie ook maken, wij wensen jullie een hele fijne trouwdag en heel lang plezier van jullie ringen.