Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Babylon diverse arrangementen voor het vrijgezellenfeest

Babylon Heerhugowaard | Alkmaar

Babylon is een unieke locatie, gevestigd in Heerhugowaard en Alkmaar. Ons sfeervolle restaurant heeft een grote open keuken waar de gerechte onder toeziend oog van de gasten worden bereid. Bij mooi weer nodigen wij u uit op ons ruime terras. Ook kunt u het vrijgezellenfeest op onze locatie vieren en u kunt in ons sfeervolle hotel blijven slapen. Kortom; alles is mogelijk!

Een feest om nooit te vergeten

Uw feest op een unieke locatie, dat kan bij Babylon. De sfeer en uitstraling in combinatie met de vlotte en gezellige bediening garanderen u een feest om nooit te vergeten. Een vrijgezellenfeest, receptie, een swingend feest of een stijlvol diner, dit verdient onze speciale aandacht en wij zorgen voor een persoonlijke invulling van uw eigen ideeën en wensen.

Sfeervolle, intieme trouwlocatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle, intieme trouwlocatie voor uw huwelijksdag? Naast een feestlocatie, een hotel en een restaurant is Babylon ook een officiële trouwlocatie waar bruidsparen zich in het echt kunnen laten verbinden. Ook voor de receptie, het diner en een spetterend feest is Babylon een uitstekende plek. De mogelijkheden om bij Babylon uw trouwdag heel bijzonder te maken zijn groot. Wij denken graag met u mee en maken er een onvergetelijke dag van! 

Modern hotel

Overnachten na uw bruiloft, dat kan in Babylon Hotel. Na het diner of de feestavond bent u van harte welkom in onze sfeervolle, moderne hotel voor een romantische afsluiting van uw bijzondere dag. De volgende morgen uw eerste getrouwde dag beginnen met een heerlijk uitgebreid champagne ontbijt? Alles is mogelijk bij Babylon.


Pannekeetweg 20
1704PL  HEERHUGOWAARD
Tel: 072-5723906
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie