Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Archief trouwen in Noord Holland

1_In_Fotodesign_BruidsfotograafFoto In-FotodesignWat moet je allemaal regelen voor een succesvol huwelijk?
 

Decoratie-bruiloft

Jouw bruiloft is een van de belangrijkste dagen uit je leven. Maar voordat je kunt trouwen, moeten er een hoop dingen geregeld worden. Maar maak je geen zorgen, want na het lezen van dit artikel wordt de planning voor een succesvol huwelijk een eitje!
Lees meer..
 


 

Hoe maak jij er een spannende huwelijksnacht van?
 

Spannende huwelijksnacht

Nadat de laatste gasten vertrokken zijn, begint het beste deel van de bruiloft; de huwelijksnacht. Hier volgen enkel eenvoudige manieren om je huwelijksnacht onvergetelijk en spannend te maken. Lees meer..
 Wil jij ook een spannende huwelijksnacht?
 

sweet table

De dag waar je zo naar uit hebt gekeken, is bijna voorbij. Je zwaait de laatste gasten uit en vertrekt met je partner naar de slaapkamer. De huwelijksnacht moet iets speciaals zijn, maar je wilt het niet belasten met te hoge verwachtingen. Maak de huwelijksnacht onvergetelijk met deze intieme tips. Lees meer..
 Een luxe touringcar huren op je bruiloft is hot!
 

Touringcar bruiloft

Het aanbod in trouwvervoer is zeer uitgebreid. Kies je voor een luxe trouwauto, een unieke oldtimer of wil je met al je gasten naar de trouwlocatie gebracht worden in een unieke bus? Wij hebben de voordelen van het huren van een trouwbus voor je op een rijtje gezet. Lees meer..
 Ontwerp jouw eigen trouwkaart
 

Trouwkaart ontwerpen

Ga je trouwen? Dan wil je dit fantastische nieuws natuurlijk kenbaar maken met een unieke trouwkaart. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar ontwerp, maar tegenwoordig kun je gewoon thuis op de bank jouw eigen trouwkaart ontwerpen. Lees meer..
 Romantiek op twee wielen: naar je bruiloft op de scooter
 

naar je bruiloft op de scooter

Voordat je begint met de organisatie van de bruiloft is het belangrijk dat je eerst een stijl of thema kiest. Daar kun je dan alle onderdelen op aanpassen. Dit scheelt veel tijd bij het zoeken van een locatie, de trouwkleding, catering en niet te vergeten... het trouwvervoer. Lees meer..
 De nieuwste trends in bruidsmode
 

nieuwste trends bruidsmode

Ga jij binnenkort trouwen en is de zoektocht naar jouw droomjurk begonnen? Soms zie je door de bomen het bos niet meer omdat het internet vol staat met mooie foto’s van bruidsjurken. In dit artikel hebben we alvast de nieuwe trends in bruidsmode voor je op een rij gezet. Lees meer..
 Sleur en trend in trouwlocaties
 

Zuiderzeemuseum

Jarenlang was het vanzelfsprekend dat de huwelijksvoltrekking plaats vond in de trouwzaal van het gemeentehuis of in het stadhuis. Er waren ook wel gemeenten die daar een klein stapje verder in gingen. Lees meer...
 


 

Trouwlocaties in Amsterdam
 

Trouwlocaties in Amsterdam

Amsterdam is een magische stad. Dit is niet alleen de mening van elke 'Mokumer' maar wordt ook nog eens bewezen door de talloze toeristen die zich jaar in jaar uit komen vergapen aan de kunst, cultuur, en andere attracties van onze hoofdstad.
Lees meer...

 Kinderen op jullie trouwdag
 

Kinderen op jullie trouwdag

Jullie gaan binnenkort trouwen, maar zitten met 1 probleem waar jullie de oplossing nog niet voor hebben, namelijk: Kinderen op jullie trouwdag. Wel of geen kinderen uitnodigen van familie en/of vrienden. Wij hebben een paar tips en suggesties om deze beslissing makkelijker te maken. Lees meer...
 


 

Geschiedenis van de trouwringen
 

geschiedenis van de trouwring

Het begon aan de weelderige oevers van de Nijl bij de oude Egyptenaren. De trouwring is een eeuwige cirkel, een symbool van eeuwigheid. Net als de tijd heeft een trouwring geen begin of einde. Hij komt steeds terug bij hetzelfde, net als het leven. De trouwring symboliseert daarmee de eeuwigdurende verbondenheid van een man en vrouw. In leven en dood en in voor en tegenspoed. Lees meer
 


 

Het Huwelijksjubileum

Jullie gaan binnenkort trouwen. Maar wanneer vier je dan het houten jubileum? Of de eiken trouwdag? En hoe zat dat ook al weer met bronzen trouwdag, zilveren huwelijk, gouden huwelijk of zelfs platina? Op de pagina huwelijksjublieum geven we antwoordt op al deze vragen over trouwen en de jaren na de trouwdag. Lees meer

 


 

Het doorpassen van de trouwjurk

 

trouwjurk_doorpassen_maggie_sottero

De trouwjurk is een heel belangrijk element in de bruiloft. Deze moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar moet ook perfect passen. Het is prachtig als een jurk zo mooi past, dat deze speciaal voor jou gemaakt lijkt. Het doorpassen van een trouwjurk is daarom erg belangrijk. Na het kiezen van een jurk begint dit belangrijke proces. Lees meer...

 


 

De uitnodigingen voor uw bruiloft, wat is handig?


Er komt veel kijken bij het plannen van je bruiloft. Eén van de belangrijkste en leukste onderdeel om te regelen zijn de uitnodigingen. Deze zijn natuurlijk belangrijk als je jullie vreugde willen delen met jullie naasten familie en vrienden. Je wilt ze natuurlijk op een leuke en persoonlijke manier uitnodigen. Lees meer...

 


 

Ruime keuze uit diverse Trouwjurken

 

diverse_soorten_trouwjurken

Op het gebied van trouwbenodigdheden en trouwjurken zijn er dit jaar weer verschillende trends te zien. Elk jaar worden de nieuwste trends op de catwalk laten zien en kun je weer genieten van al het bruidsmode. 
Natuurlijk is de wens van het uiterlijk van een bruidsjurk voor iedereen verschillend.  Lees meer...

 


 

Marc Lange wint de Nederlandse Ontwerp Wedstrijd 2014!

 

Marc_Lange_Sieraden_trouwringen

Goudsmid Marc Lange wint de Nederlandse Ontwerp Wedstrijd en schenkt zijn prijzengeld aan Stichting het Vergeten Kind.

Lees meer...


 

Unieke trouwringen

trouwring_goudsmid

In de loop van de geschiedenis zie je dat het belang van trouwen verandert. Voor jou maakt dat weinig uit, samen met je partner heb je besloten elkaar dat zo belangrijke ja-woord te geven. 

Lees meer...

 


 

Zo maak je trouwkaarten die echt bij jullie passen

Trouwkaart

Unieke trouwkaart? Zo maak je trouwkaarten die echt bij jullie passen
Als je gaat trouwen met de liefde van je leven, wil je dit natuurlijk op een leuke en unieke manier mededelen aan de mensen in jullie directe omgeving. 

Lees meer...

 


 

Trouwjurken zijn voor méér dan slechts één dag
 

Trouwjurk

Je droomt er weken en maanden van. Na het ja-woord bij het aanzoek voel je, je als prinses. De dag met de droomprins nadert met rasse schreden en je hebt al hier en daar stiekem op het internet gekeken bij Google onder bruidsmode om een eerste gedacht te vormen. 

Lees meer...
 


 

Trouwkaarten Ontwerpen

trouwkaarten-uitzoeken

Bezoek een leverancier of drukkerij van trouwkaarten en neem desgewenst 1 of meerdere boeken mee met voorbeelden. De meeste boeken met trouwkaarten hebben wel een eigen stijl.

Lees meer...
 


 

Huwelijksjubileum vieren


5 jaar getrouwd en dan je houten jubileum vieren? Na 10 jaar een blikken trouwdag?
Waar blijven de edelmetalen zoals het brons, zilver, goud en platina? En de diamanten en briljanten?

Lees meer...


 

Betekenis van bloemen

betekenis_bloemen

Je denkt er misschien niet telkens bij na als je bloemen geeft of ontvangt, maar "zeg het met bloemen" heeft eigenlijk een hele diepe betekenis.

Lees meer...


Zoeken naar een trouwpak

trouwpak_trouwen

Vrouwen hebben genoeg keuze wanneer het gaat om bruidsmode. Bij een man lijkt er niet veel keuze te zijn in trouwpakken. Toch is er ook hier een enorm aanbod in. De zoektocht naar een trouwpak is net zo belangrijk als die van een trouwjurk.  

Lees meer...