Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Micha & Diana's Pâtisserie bruidstaarten & desserts

Micha & Diana's Pâtisserie

Micha en Diana's pâtisserie heeft de kennis en vakmanschap in huis om uw bruidstaart tot één van uw meest bijzondere momenten van de dag te maken. Wij houden van een uitdaging en denken graag met jullie mee. Romantisch of strak, bont of pastel? Witte chocolade met framboos of toch liever een frisse Champagne vulling? Zoveel mensen, zoveel wensen zullen we maar zeggen. Het bruidspaar van tegenwoordig weet wat er mogelijk is en weet wat ze wil. Door programma’s als Cakeboss, Heel Holland bakt en Amazing Weddingcakes zijn mensen enorm op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Aan ons de schone taak om voor hen de droombruidstaart van hun leven te creëren. En weet je? Als bruidstaartspecialist doen wij niets liever. Mee op die roze wolk en een zo goed mogelijk beeld vormen van hun wensen.

Inspiratie bord

Een inspiratie bord is een veel gebruikte manier om een indruk te krijgen van de sfeer en uitstraling van de trouwdag en helpt bij de beeldvorming. Dus wees creatief en plak en knip je suf! Verschillende kleuren, materialen, stoffen en plaatjes, alles mag. Speur het internet af voor jullie perfecte bruidstaart en daag ons uit! 

Vrijblijvend gesprek

Bij Micha en Diana's pâtisserie is er de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek te plannen om tijdens een kop koffie samen de bruidstaart naar jullie wens te maken.

Ruime keuze aan vullingen

Er is ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met verse aardbeien of een framboos met witte chocolade mousse. Hierdoor kunnen wij je een bruidstaart bezorgen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. In West-Friesland, Noord-Holland en ver daar buiten.


Oosterwijzend 44a
1616LD  HOOGKARSPEL
Tel: 06-52052456
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie