Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De mooiste trouwlocaties in Amsterdam 

Amsterdam is een magische stad. Dit is niet alleen de mening van elke 'Mokumer' maar wordt ook nog eens bewezen door de talloze toeristen die zich jaar in jaar uit komen vergapen aan de kunst, cultuur, architectuur en andere attracties van onze hoofdstad. 

'The place to be' 

Amsterdam heeft allure, stijl maar ook gezelligheid die je niet per se bij een wereldstad zal verwachten. De perfecte plek voor een feestje dus en zeker voor een bruiloft. 

trouwen_in_amsterdam

Keuzes 

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Amsterdam, dan is het niet zo heel moeilijk om een geschikte plek te vinden. Behalve natuurlijk wanneer je niet zo goed in kiezen bent, want de mogelijkheden zijn legio.

Het is dan ook geen wonder als het je door al die keuzes voor je ogen begint te duizelen. Het beste is om in dat geval je grenzen – aan om maar iets te noemen het budget – aan te geven. Maar wat je voorkeur of hoeveel je er aan wilt uitgeven, in Amsterdam is er wel een mouw aan te passen.

Bruiloft in de buitenlucht

In Amsterdam is het mogelijk om je bruiloft in de buitenlucht te houden. Het Amsterdamse Bos en het Vondelpark zijn zelfs erkende trouwlocaties.

Wil je alleen de receptie in het park? Zolang je toestemming vraagt en eventueel een vergunning regelt voor bijvoorbeeld een partytent mogen jij en je gasten je bruiloft in het Vondelpark of het Amsterdamse Bos vieren. 

Bijzondere trouwlocaties in Amsterdam

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer, dan is er in onze hoofdstad ook keuze genoeg. Hoe lijkt het je om je huwelijk in het conservatorium te houden bijvoorbeeld? Of in een oud theater, een museum, in het planetarium of 'gewoon' op een partyboot? Het kan allemaal in Amsterdam.

Trouwen in Amsterdam

Het maakt niet uit hoe en wat voor omgeving jij en je partner het ja-woord willen geven. Het is alleen even een kwestie van op zoek gaan en dan stuit je vanzelf op de trouwlocatie in Amsterdam die perfect is voor de belangrijkste dag in jullie leven.