Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

De trouwdatum vastleggen

 

Dejavu_Reportage_trouwdatum_bepalen

Foto: Dejavu Reportage

Trouwdatum bepalen:

Het is belangrijk om eerst de trouwdatum te bepalen. Hiermee heb je een goed overzicht om de gehele voorbereiding in te plannen. Ook heb je nu die magische datum in je hoofd om naar toe te leven.

*tip: Jullie trouwdatum kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van enkele belangrijke zaken. Wil je in een bepaald gemeentehuis trouwen of wil je pers die ne band op je bruiloftsfeest of is je keuze vooraf al op een bepaalde zaal gevallen, check hiervan dan eerst de beschikbaarheid, en bepaal daarna de trouwdatum.


Planning maken

Maak vast een globale planning, in ieder geval vast voor de eerste 2 maanden. In de loop van de tijd kun je deze planning aanpassen en verder uitbreiden tot aan de trouwdag. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden, want het meeste werk voor de planning hebben wij al voor je gedaan. Mis je nog dingen op deze site, mail deze dan aan ons door. Dan kunnen wij die toevoegen en anderen hier weer een plezier mee doen.

In-Fotodesign_planning_maken

Foto: In-Fotodesign
 

Melding huwelijk

Circa 4 weken voor je trouwdag doe je een melding van het voorgenomen huwelijk. Bespreek deze datum al vast bij het gemeentehuis. Hiermee zijn de officiële data alvast definitief.

 

Terug naar de voorbereiding op het trouwen