Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Trouwjurk Uitzoeken

bruidsjurk_ladybird_1

De Trouwjurk

Het grote moment waar veel aanstaande bruidjes ongeduldig naar hebben uitgekeken: De Trouwjurk uitzoeken. Het is belangrijk om dit vroegtijdig te doen, want de kans is groot dat wanneer je je keus gemaakt hebt, de bruidsjurk nog eerst moet worden aangepast aan jouw lichaam, dat je daarna nog eens komt passen en dit zich daarna nog n keer herhaalt. Ook kan het zijn dat de jurk zelfs helemaal speciaal voor jouw gemaakt wordt.

trouwjurk_ladybird_2
Tevens moet je de kleur en het materiaal van de jurk weten, voordat je verder op stap kunt voor schoenen, accessoires en zelfs de kleding van de bruidegom.
 
*tip: Bezoek samen met je vriendinnen, (schoon)moeder of je partner een bruidsbeurs. Hier zijn altijd modeshows te zien, vaak van meerde bruidsmodezaken. Zo zie je hoe de meest uiteenlopende modellen trouwjurken staan als ze gedragen worden. Ook wordt er bruidskleding geshowd voor de mannen en zelfs voor de bruidskinderen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere ideen die je opdoet op een bruidsbeurs.

trouwjapon_ladybird_3

Foto's: Trouwjurken van LadyBird

Terug naar de voorbereiding op het trouwen