Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bezoekerscentrum De Breek landelijke en intieme feestlocatie

Jij gaat trouwen! Vier het gezellig bij de Breek!

Je hebt iets te vieren en zoekt een geschikte locatie. Je hebt er een gevonden! Bezoekerscentrum de Breek is een unieke feestlocatie en bied jou de gelegenheid in een intieme en ongedwongen sfeer jouw feest te vieren midden tussen de weilanden aan het Markermeer, bij een schitterende poldermolen. Het bezoekerscentrum is een knusse ambiance waar menigeen zich meteen thuis voelt. Buiten heb je alle ruimte. Gezellig samen op het terras, in de prachtige nostalgische schuur of in een gezellige tent en uiteraard kun je een kijkje nemen in de molen! Het kan allemaal! 

Lunch, Diner, hapjes en drankjes

De Breek kan jouw gehele feest verzorgen, het zal je aan niets ontbreken qua hapjes, diner, lekkere drankjes en wat u maar wenst! Op deze bijzondere locatie kiezen wij voor milieubewuste grotendeels biologische en/of plaatselijke producten. Deze worden met liefde en aandacht voor jou bereidt en uitgeserveerd. Ieder menu is bij ons bespreekbaar, alle geuren en kleuren zijn mogelijk. Op onze website hebben wij alvast een en ander voor je uitgeschreven, maar in een persoonlijk overleg met de kok kun je jouw persoonlijke wensen volledig afstemmen. Denk aan heerlijke buffetten, barbecues, lunches, uitgeserveerde diners, hapjes, champagne en verzin zo maar door. Je kunt er ook voor kiezen uw eigen catering te verzorgen, kortom bij de Breek is alles mogelijk. Het is immers jouw huwelijk!

Komen er veel kinderen?

De breek is een geweldig speelterrein voor kinderen. Ze hebben alle ruimte, de molen vinden ze geweldig en er zijn diverse oud-Hollandse spelletjes zoals steltlopen, hoepelen, maar ook een heus waterrad die ze kunnen pompen en draaien. Maar ook vinden kinderen het geweldig met een bioloog slootje te gaan scheppen, met aquaria, loepjes en schepnetjes. Je hebt er werkelijk “geen kind” meer aan. Of wat dacht je van de pannekoekenbus of de pizzeriabakfiets die met de kinderen gaat koken. Vraag ons naar de verschillende leuke mogelijkheden!

Trouwlocatie 

Het bezoekerscentrum en de molen zijn gelegen in een landelijke omgeving midden tussen de weilanden aan het Markermeer bij een unieke molen. Jouw hoogtepunt op het diepste punt van NH (6,64 onder NAP). U heeft de mogelijkheid te trouwen in het bezoekerscentrum waar plek is voor maximaal 50 personen. Ook kun je ervoor kiezen buiten te trouwen! De zon op je gezicht, muziek van de vogels om je heen en zeer zeker een bijzondere omgeving om elkaar het jawoord te geven! Tot slot staat er ook nog een schitterende stijlvolle houten schuur. Al met al plek voor zo’n 150 personen.

Trouwfoto's 

De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een romantische trouwreportage. Ook de molen mag niet vergeten worden tijdens de reportage. Wat dacht je van een foto in de bedstee van de molenaar zoals deze rond 1900 nog leefde! Ook is er ruimte genoeg voor een grote familiefoto! (het zou kunnen dat de schapen en koeien er ook graag op willen staan!)

Lunch, diner of trouwfeest 

De Breek verzorgt graag een gedeelte of jouw gehele feestelijke dag! Zo kun je denken aan ontvangst met vers gebakken appeltaart en een lekker kop koffie. Of champagne na het jawoord. Ook kun je bij de Breek pauzeren en van een lunch genieten. Voor een feestelijk buffet draaien wij onze hand ook niet om! Je hebt het hele erf tot je beschikking wat ook voor kinderen een waar uitje is. Als u met meer dan 50 personen een feest wilt geven kunnen wij een of meerdere tenten voor jou opzetten en deze geheel inrichting zoals jij wenst. Kom gerust eens langs om jouw ideeën door te spreken!

Huwelijksvoltrekking 

Wij nodigen jou van harte uit om de trouwlocatie te bezichtigen, dan kunnen wij een en ander ook persoonlijk toelichten. Wanneer je ook gevallen bent voor deze unieke locatie kijken wij of de datum welke je wellicht al in gedachten hebt nog vrij is. 


Etersheimer braakweg 5
1474MV  PURMEREND
Tel: 06-52417088
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie