Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Oude Kerk Spaarndam romantische locatie voor bruiloften

Uw bruiloft in Spaarndam, unieke locatie aan het water!

Treed in de voetsporen van Frans Hals en vier uw huwelijk in de Oude Kerk in Spaarndam! Midden in het pittoreske dorp Spaarndam ligt de Oude Kerk, een sfeervolle en romantische feestlocatie voor een geslaagde bruiloft. Met mogelijkheid om aansluitend een receptie te organiseren, voor gezelschappen tot maximaal ongeveer 120 personen.

Kleiner gezelschap

Voor een kleiner (maximaal 50 mensen) gezelschap kunt u zelfs aansluitend lunchen of dineren, afhankelijk van het tijdstip. In de zomermaanden is de fantastische besloten tuin, gelegen naast de kerk beschikbaar. Ook als het onverhoopt toch regent op de dag, zijn er oplossingen mogelijk.

Kerkelijk en burgerlijk huwelijk

In de kerk is het ook mogelijk om er niet alleen kerkelijke- maar ook burgerlijke huwelijken te laten voltrekken! De gemeente Haarlem zorgt voor een beëdigde ambtenaar van de burgerlijke stand. U kunt 6 dagen per week terecht voor een huwelijkvoltrekking in de Oude Kerk. Zie voor de exacte tijden de website van de Gemeente Haarlem.   

Catering

U kunt zelf uw cateraar meenemen of aan ons vragen dit voor u te regelen. Kortom: vrijwel alles is mogelijk. Wij hebben een aantal gerenommeerde cateraars in ons bestand.


Kerkplein 2
2063KB  SPAARNDAM-WEST
Tel: 0614838216
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie