Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Fier Bussum bijzondere feestlocatie met sfeervolle ruimtes

Een feestelijke dag als een trouwdag sluit je natuurlijk het beste af met een mooi feest voor vrienden en familie. Ga je hiervoor een aparte locatie huren of wil je dit het liefst doen op dezelfde locatie als de trouwceremonie? Indien je voor dit laatste kiest zit je bij Fier Bussum goed. Onze locatie kan overdags gebruikt worden als sfeervolle trouwlocatie om vervolgens omgetoverd te worden tot feestlocatie in de avond. 

Decoratie en catering

Indien je een feest organiseert op de trouwfeest locatie van Fier Bussum weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de aankleding van je feest. Onze inhouse decorateurs weten precies wat er nodig is om onze forttuin om te toveren tot de droomwereld waarin jij wilt trouwen. Ook over de hapjes en drankjes hoef jij je geen zorgen te maken. Bij Fier Bussum is er namelijk een cateringservice aanwezig die kan voldoen aan de gekste verzoeken. 

Centraal gelegen feestlocatie

In onze feestlocatie waan jij jezelf echt even in een andere wereld. Toch betekent dit niet dat je stad en land hoeft af te reizen om bij onze locatie te komen. Wij zijn gevestigd in Bussum, op enkele minuten rijden vanaf de A1. Hierdoor is onze locatie van alle kanten van het land eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Fotocredit: Van Stijgeren Bruidsfotografie

 


Dr. Abraham Kuyperlaan 1A
1402SB  BUSSUM
Tel: 035-6916788
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie