Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Hotel Flora Batava de perfecte feestlocatie voor uw mooiste dag

Trouwen op een historische plek...

Bij Hotel Flora Batava viert u de mooiste dag van uw leven. Het hotel is gelegen op het mooiste stukje van de Vecht in Nieuwersluis.

Deze idyllisch gelegen buitenplaats is met 45 kamers, twee zalen en restaurant Bloei de perfecte feestlocatie voor uw bruiloft, overnachting of ceremonie. Midden tussen Amsterdam en Utrecht komt een traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven.

Deze unieke locatie opent haart deuren in maart 2021. Met de intieme tuin en de mooie omgeving, maken wij uw bruiloft tot een dag om nooit meer te vergeten. In de prachtige 'Villa' of in het Theehuis aan het water kan uw trouwdag beginnen met het de huwelijksvoltrekking. Er wordt getoast met bubbels en de bruidstaart wordt aangesneden. Uw gasten worden op diverse momenten deze dag in de watten gelegd op de mooiste plekken van de buitenplaats. Een aperitief aan het water, het diner in een Private Dining; omringd door vrienden en familie om dit bijzondere moment te vieren.

Onze chef kok en zijn team halen alles uit de kast om uw diner zo perfect mogelijk te maken voor u en uw gasten. Het keuken team bereidt gerechten in stijlvolle eenvoud met voornamelijk lokale en seizoensgebonden ingrediënten. 


Rijksstraatweg 6
3631AC  NIEUWERSLUIS
Tel: 0294-224040
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie