Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Zuiderzeemuseum verschillende, authentieke feestlocaties

Beleef jullie droomdag in authentieke sfeer

Klinkt jullie ‘Ja, ik wil!’ binnenkort in de zeventiende-eeuwse Wieringer kapel? Of kiezen jullie een ander bijzonder plekje in het buitenmuseum? En wordt het een besloten diner onder de sterren, een ontspannen barbecue of een knalfeest?

Trouwen in het Zuiderzeemuseum betekent een dag vol verrassende locatiewisselingen, zonder dat jullie hiervoor het terrein hoeven te verlaten. Geen verkeersstress, geen logistieke organisatie… het Zuiderzeemuseum biedt het perfecte concept voor een heerlijke, ontspannen bruiloft!

Ieder huwelijk is uniek en natuurlijk hebben ook jullie je eigen specifieke wensen. Ligt de nadruk op romantiek? Of wil je het juist vooral stijlvol? Krijgt jullie trouwdag een speciaal thema – een bepaalde kleur, bloem of muzieksoort – of hebben jullie specifieke cateringwensen… kom eens langs op onze feestlocatie, wij denken graag met jullie mee. Bij ons is (bijna) alles mogelijk!


Locaties

De intieme Wieringer kapel vormt het romantische hart van het buitenmuseum. Wordt dit straks het bijzondere decor voor jullie huwelijksceremonie? Of kiezen jullie voor bijvoorbeeld het stijlvolle Peperhuis? En waar willen jullie de taart aansnijden, lunchen, dineren of feesten? Wordt dat in het oergezellige bruine café met het IJsselmeer als achtergrond? Of misschien toch het historische oud-Hollandse koffiehuis? Kies voor een combinatie van verschillende locaties of blijf je liever op het knusse pleintje bij de kerk? Jullie stellen zelf het programma samen en wij helpen jullie er een onvergetelijke dag van te maken! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Wil je je dag niet te vol plannen? Vooral niet doen! Want de rustige momenten bieden jullie de tijd om in de straatjes van het museum door de geschiedenis te wandelen. Wie weet spreek je een paar bewoners, proef je een gerookt visje of sla je zelfs een touw. En de kinderen? Wedden dat die heel snel de weg naar de Waterwerken ontdekken?


Wierdijk 12-22
1601LA  ENKHUIZEN
Tel: 0228 351135
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie