Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Monique Ickenroth live painting op uw mooiste dag

Leg uw mooiste dag vast op een schilderij

Een bruiloft, familiefeest, jubileum of bedrijfsfeest? Laat dit speciale moment vastleggen op een schilderij. Ik kom naar uw feest en neem een schildersezel, penselen, verf en een doek mee. Ik zoek op locatie een prachtig plekje uit waarvan ik het feest goed kan overzien en begin te schilderen. Als de gasten binnenkomen, heb ik meestal het eerste opzetje al staan. Maak uw specifieke wensen kenbaar gedurende ons telefonisch of emailcontact vooraf. Denk aan: speciale voorkeur voor bepaalde kleuren, afmetingen van het doek en de mensen die absoluut moeten voorkomen op het schilderij. 

Wanneer is het schilderij af?

Er zijn twee mogelijkheden:

• Aan het einde van het feest is het schilderij klaar en kan het direct overhandigd worden. Omdat ik met goede kwaliteit acrylverf werk, is de droogtijd heel kort. En wat is er leuker als wanneer uw gasten het eindresultaat al meteen kunnen bewonderen.

• Voor wie graag extra details in het schilderij wil zien (een gedetailleerde trouwjurk of een grote groep familieleden herkenbaar in beeld), maak ik het schilderij na het feest in mijn eigen atelier af. Meestal doe ik dat aan de hand van de foto's die ik gedurende het feest maak. In mijn atelier kan ik in alle rust met extra zorg de puntjes op de i zetten.

Wat is mijn stijl?

Ik schilder op feesten in impressionele stijl, met vlugge verftoetsen en lijnen zet ik een impressie van uw feest neer. En het leuke hiervan is dat ik meerdere momenten in één schilderij verwerken kan. Zo komt het wel eens voor dat enkele personen meerdere keren voorkomen in het schilderij. Ik kan de openingsdans en ook die ontroerende speech in dezelfde ruimte laten spelen. 

Wat zijn de kosten?

Er zijn qua prijzen diverse opties:

Als het schilderij ter plekke wordt gemaakt en ook dezelfde avond / middag afgemaakt en overhandig wordt zijn de prijzen:

• formaat tot 60 x 70 cm: vanaf € 485,-
• formaat 60 x 70 tot 80 x 100 cm: vanaf € 535,-

Als het schilderij in het atelier wordt afgemaakt (voor verdere detaillering):

• formaat tot 60 x 70 cm: vanaf € 800,-
• formaat 60 x 70 cm tot 80 x 100 cm: vanaf € 850,-


Pelikaanstraat 14H
1022AZ  AMSTERDAM
Tel: 0610505546
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie