Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Plugify sfeervolle begeleiding van je receptie, ceremonie of feest

Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en ontzorgt volledig!

Een artiest voor je bruiloft inhuren? Voor een sfeervolle begeleiding van je receptie, ceremonie of feest? Zoek dan niet verder: van coverband en jazzband tot DJ en zanger(es). + 300 live artiesten boek je online via Plugify. Nergens anders zijn artiesten goedkoper te boeken dan via ons platform. Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en alles is perfect geregeld. Je trouwdag wordt extra speciaal. Just plug & play. 

Band op jouw trouwdag

Wil je een band voor je bruiloft inhuren? Eentje die het dak eraf blaast, of ben je juist op zoek naar een band die zorgt voor dat intieme sfeertje? De beste bands en coverbands vind je op Plugify.nl. Alles draait om jouw trouwdag waarop jouw favoriete band mag optreden. Geniet van de muziek!

DJ inhuren

Een feest DJ inhuren voor jouw mooiste dag, of ben je op zoek naar een DJ die lounge muziek draait als achtergrondmuziek? Stop dan met zoeken. De beste en meest unieke DJ’s huur je nu eenvoudig online via ons platform.

Zangers en zangeressen

Op zoek naar een professionele zanger of zangeres voor je bruiloft? Een getalenteerde artiest die de mooiste covers of eigen werk laat horen? Nederlandstalig of Engels, akoestisch of versterkt? Dan ben je bij Plugify.nl aan het goede adres. Bij ons vind je de beste artiesten die nergens anders goedkoper te boeken zijn.

Vind de artiest die perfect bij jou past!

Wij bieden jou geheel gratis de mogelijkheid om de beste live artiesten te leren kennen, te beluisteren en te boeken. Op ons platform vind je artiesten van het kaliber The Voice of Holland tot artiesten die je anders nooit gevonden zou hebben. Vind de coverband, feest DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist die perfect bij jou past!


Prins Hendrikkade 48Q
1012AC  AMSTERDAM
Tel: 020-2614778
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie