Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwkaarten Ontwerpen

trouwkaarten-uitzoeken

Foto: Kaartje2go

Je eigen stijl

Bezoek een leverancier of drukkerij van trouwkaarten en neem desgewenst 1 of meerdere boeken mee met voorbeelden. De meeste boeken met trouwkaarten hebben wel een eigen stijl. Hierdoor riskeer  je voor de bruiloft geen rugklachten om tientallen boeken mee te slepen naar huis. En daarbij kun je tegenwoordig ook heel gemakkelijk on-line jouw trouwkaart uitzoeken.

Kijk in het onderdeel Trouwkaarten. Hier kunt je een bedrijf uitzoeken voor de uitnodigingen in uw eigen stijl.

Er zijn ook steeds meer mogelijkheden om je eigen kaarten te laten ontwerpen, maar dit kan je tegenwoordig heel gemakkelijk on-line zelf doen.


*tip: Adresseer tijdig de enveloppen van de trouwkaarten en let erop dat je de juiste uitnodiging via de bijbehorende envelop verstuurt.


*tip: Bij het postkantoor zijn speciale trouwpostzegels te koop om de enveloppen mee te frankeren.


*tip: Kiezen jullie voor gemak en niet voor dat gedoe met postzegels, laat de enveloppen dan zonder zegels achter bij de balie van het postkantoor, waar ze dan even snel machinaal gefrankeerd worden.


*tip: Verstuur de trouwkaarten vroegtijdig, i.v.m. mogelijke andere verplichtingen van jullie gasten. Hou hierbij vooral ook rekening mee of er in de tussenliggende periode nog vakanties zijn. Wil je op zeker spelen, verstuur de trouwkaarten dan zes weken voor de trouwdag.

Terug naar de voorbereiding op het trouwen