Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Een vrijgezellenfeest organiseren

vrijgezellenfeest

Dus jij bent de gelukkige om een vrijgezellenfeest te organiseren voor je vriend/vriendin? Dat gaat je niet lukken in een paar dagen. Er komt veel bij kijken en je wilt je vriend/vriendin natuurlijk een fantastische en onvergetelijke dag bezorgen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een vrijgezellenfeest te gaan organiseren. Je vindt o.a. moderne workshops die je kunt volgen tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen.

De organisatie

Je kan de organisatie van een vrijgezellenfeest met z'n tweeën doen zodat je de verschillende taken kunt verdelen. Denk goed na wie je wil uitnodigen en wie niet. Je moet er rekening mee houden wie de vrijgezel op het feest wil hebben en wie niet. Als dat geregeld is kun je een datum vastleggen. Denk ook aan het budget wat er betaald moet worden, ga je dat opsplitsen of betaal je zelf het grootste deel. Ook moeten er natuurlijk leuke opdrachten voor het vrijgezellenfeest bedacht worden. Als je dat allemaal in kaart hebt kun je kiezen voor een mooie locatie. Dan kan alles worden geregeld. Maak er een mooie maar ook een onvergetelijke dag van voor de vrijgezel.

Claus_Vrijgezellenfeest

Foto: Claus

Voor wie zijn de kosten?

De groep die het vrijgezellenfeest organiseerd regelen de kosten onderling. Het is handig dat je van tevoren met de hele groep een budget vastlegt, zo komt er namelijk niemand voor verrassingen te staan. Het kan ook zijn dat een broer of zus van de vrijgezel meer wil betalen dan een verre vriend. Je kunt hier dus rekening mee houden.

Surprise!!!

Het leukste is natuurlijk dat de vrijgezel niets weet van het uitje wat jullie georganiseerd hebben. Het is leuk om het feest zo lang mogelijk geheim te houden zodat hij/zij helemaal verrast is op het moment dat jullie hem/haar komen ophalen. Waar je wel om moet denken is dat de vrijgezel geen andere afspraken maakt op deze dag. Je kunt hierbij een familielid of collega in schakelen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de vrijgezel niets gaat plannen op deze dag. Het leukste is natuurlijk dat niet alleen jij maar ook de rest van de groep zijn/haar mond houdt.

Wie ga je uitnodigen?

Jij bent degene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren. Jij bent dus een goede vriend/vriendin van de vrijgezel en daarom weet je ook meestal wel wie je uitnodigen moet. Het kan zijn dat de vrijgezel een grote sociale kring heeft en jij niet iedereen kent. Dan is het raadzaam om de aanstaande van je vriend/vriendin in te schakelen zodat je zeker weet dat alle belangrijke personen worden uitgenodigd. Je kunt de vrijgezel zelf ook vragen, maar dan is het geen verrassing meer.

Meestal worden ook de ouders en schoonouders voor het feest van de bruid of bruidegom uitgenodigd. Kiezen zij ervoor om niet aan een heftig avondprogramma mee te doen? Dan kunnen zij besluiten om bijvoorbeeld alleen mee te doen aan het dagprogramma en/of diner. Ook worden meestal de schoonzussen/zussen en schoonbroers/broers uitgenodigd.

Bobs_Party_en_Events_Themafeest

Foto: Bobs Party & Events

Vrijgezellenfeesten

  • Voor vrouwen
  • Voor mannen
  • Workshops

Locaties voor jouw vrijgezellenfeest